Co je to Mansformation?
27.8.2019 2019

Co je to Mansformation?

Budu ti vyprávět krátký příběh…

Na začátku roku 2017 sem téměř přestal chodit a za 14 dní se ze mě stal dočasně invalida. Z top formy na totální dno.

Pojď se ale vrátit k tomu, co tomu předcházelo. Byl sem tehdy velmi dlouhou dobu pod neuvěřitelným psychickým tlakem, ale myslel jsem si, že když sem se dokázal připravit na X soutěží v kulturistice a dokázal svoje tělo posunout opravdu na hranice svých možností, pak tohle zvládnu taky.

obrázek

Problém ale byl, že v době, kdy sem soutěžil, sem nemusel živit rodinu a taky sem nedělal sám na sebe. Kdo má děti, může mi dát asi za pravdu, že nikdy netušil, co se uvnitř téměř každýho chlapa po narození dětí odehrává. Je to jako žít na jiný planetě.

Po stěhování do Prahy a narození Kryštůfka jsem téměř rok odolával. Snažil sem se udržet tělo v top formě a k tomu ještě mít pod kontrolou svoje vztahy a práci. Pak to ale přišlo a narazil sem opravdu tvrdě.

Bez jediného upozornění se dostavila částečná paralýza celého těla a já skončil v nemocnici, kde mě dávali 14 dní dohromady. Bylo to opravdu na hranici života a já si uvědomil, že tělo není jedná věc, na kterou se potřebuju soustředit.

Uvědomil sem si, že tělo je jenom jedním z pilířů. Dalším jsou hlava, vztahy a práce a pokud tyhle pilíře nebudou v rovnováze, půjdu vždycky ke dnu.

obrázek

 

A tak sem zainvestoval do koučinku. Uvedli mě do metodiky, která byla ušitá přímo pro mě. Pro chlapa, který maká na svém byznysu, má děti, manželku a je pod neustálým tlakem ze všech stran. Zkrátím to. Z odstupem času musím říct, že se můj život otočil o 180° a když se podívám na svoje starší fotky, nepoznávám se.

Já v tý době potřeboval dát do kupy hlavu. Ty jsi na tom třeba jinak. Hlava je ok, máš vysněnou rodinu a práci, ale jak tělo chátrá, táhne to všechno kolem pomalu s sebou dolu. A těch kombinací může být tucet.

A právě tehdy se mi v hlavě zrodila myšlenka pomáhat chlapům, který jsou na tom podobně, jako jsem býval já. Dát jim do kupy tělo, hlavu a to aby mělo přesah do rodiny a práce.

V tomhle programu začneš jíst zdravě bez zásadního omezování, zhubneš (nebo přibereš svaly), naučíš se používat funkční nářadí, pracovat se svým tělem, zvýšíš kondici a taky zjistíš, jak trénovat svůj mozek.

Od začátku projektu uběhlo už několik let a mě po každým kole Mansformation mi jde husí kůže po těle, když slyším od kluků, jak velký přesah do jejich osobního života tenhle projekt má.

Proto pokud cejtíš, že pro tebe nastal čas udělat velkej řez ve tvým životě, přihlaš se do následujícího kola v odkazu pod tímto článkem. 

Moje pozvání do podcastu Příběhy odvahy Juraje Sutorise

Arrow

Získej další tipy zdarma ve Facebookové skupině

Přidej se

Nejčastější dotazy

Abychom urychlili komunikaci, zde je souhrn nejčastěji
kladených dotazů ohledně našeho programu.

  • Kdo vůbec jste?

    Jsme tým, který se o tebe postará. Jakub Milý je zakladatelem projektu Jdidosebe a Mansformation, majitel posilovny Mansformation gym a tvůrcem mobilní aplikace Jdidosebe. Vším co učí, si prochází už 23 let. Je koordinátorem projektu, vede výživovou a mindsetovou část programu. Jirka Vokáč (kalistenika), Petr Mutinský (kalistenika a síla), Ondra Havelka (kalistenika), Jirka Kubeš (pohybová náprava), Roman Lejčko (kondiční trenér a životní kouč) a Radim Štěpánik (silový kouč) jsou profi trenéři, se kterými se budeš pravidelně scházet na tréninku a Martina Milá je pravá ruka Jakuba. Pomáhá mu s organizací a administrativou.

  • Zakážeš mi pivko?

    NE. Budeš přesně vědět jak jíst, a tak si mohl dopřát pivko s kamarády.

  • Je program pro mě i v případě, že nepotřebuju řešit Mindset?

    Nastavení mysli a priorit je volitelná část programu, kterou ale z vlastních zkušeností budeš více, či méně muset využít proto, abys dosáhl dlouhodobých výsledků.

  • Co když vynechám trénink?

    Trénink si můžeš odjet v jiném čase během dne, ale nahradit v jiném týdnu nelze. Chodit trénovat je v následujících 3 měsících tvůj závazek, se kterým musíš počítat a vyhradit si na něj 2x týdně čas.

  • Co je to za posilovnu?

    Mansformation Gym na Floře je posilovna vytvořená pouze pro Mansformation projekt. Je tu všechno. Vybavení, zázemí, prostor a parta fajn lidí, co má podobné cíle, jako ty.

  • Co je ještě zahrnuto v ceně programu a kolik program stojí?

    Kromě celého 3 měsíčního zážitku popsaného na stránkách a know how, které si odneseš můžeš počítat s tím, že tě nemine funkční diagnostika pohybového aparátu, 3x tě změřím na InBody, získáš plný přístup do mobilní aplikace Jdidiosebe, dostaneš stylové tričko Mansformation z funkčního materiálu (v hodnotě 950 Kč) a v neposlední řadě tě zvu na závěrečnou párty. Po absolvování programu máš také možnost pokračovat dál a tím i získát možnost účastnit se společných Mansformation akcí, které jsou skvělou příležitostí se nejen uvolnit, ale také navázat zajímavé obchodní kontakty. Cena programu je 11 000 Kč/měsíc.

  • Můžu si dát program do nákladů firmy?

    Ano, máš možnost si náklady uplatnit ve své firmě. Jsme plátci DPH.

  • Ukončením programu to končí?

    Nemusí, máš možnost se přidat do skupiny „Formátorů“, kteří si programem už prošli před tebou a chtějí v tréninku a nastaveném životním stylu pokračovat dál. Pokračováním také získáš i možnost účastnit se společných Mansformation akcí, kde se můžeš nejen uvolnit, ale také navázat zajímavé obchodní kontakty.